(Geleverd zonder velg!)
Foto kan anders zijn dan beschrijving.

43.82 incl. BTW
43.82 incl. BTW
Geschatte levertijd - Ma. 6 Dec. - Vr. 10 Dec.
Gratis verzending
Loading...

EU-bandenlabelbeschrijving

Superia EcoBlue HP 185/65R15 88H
E C 68dB C1

In november 2012 is in de EU een standaardetiket voor voertuigbanden geïntroduceerd. Op basis van drie criteria geeft het informatie over brandstofefficiëntie, rating voor grip en geluidsniveaus.

Fuel efficieny - Dit label laat zien hoe een band presteert op het brandstofverbruik - brandstofefficiëntie wordt beoordeeld van A tot G (classificatie D wordt niet gebruikt voor personenauto's). Het verschil tussen een A-rating en een G-classificatie kan een vermindering van het brandstofverbruik tot 7,5% betekenen. Om dit in reële termen te stellen, kan het kiezen van A-rated banden in plaats van G-rated banden u meer dan 6 liter brandstof besparen om de 1000 kilometer (op basis van een gemiddeld verbruik van 8 liter / 100 km)

Wet grip - Dit label laat zien hoe goed een band remt in natte omstandigheden. Graad van A tot G (beoordelingen D en G worden niet gebruikt voor personenauto's). In een noodsituatie kan een paar meter het verschil maken. Voor een personenauto die volledig remt vanaf 50 mph, remt een set A-banden tot 18 meter korter dan een set F-banden (remafstanden kunnen variëren afhankelijk van rijomstandigheden en andere beïnvloedende factoren)

Noise - Dit label toont het geluidsniveau in decibel van een band. De band is gecategoriseerd in 3 klassen geïllustreerd door 3 golven: 1 zwarte golf - stil (3dB of meer onder de Europese limiet), 2 zwarte golven - matig (tussen de Europese limiet en 3dB hieronder) en 3 zwarte golven - luidruchtig (boven de Europese limiet)

Dear customers,

Due the worldwide famous "Black Friday" and still continuing COVID issue, please consider they may be delays in the delivery of your orders.
In these force majeure circumstances we ask you to arm with a bit more patient regarding the deliveries in next days.

Thank you for the understanding!